Artisjok Bio Be Life Caps 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hulpmiddel voor detox en leverbescherming

Overbelastte lever, luie darmen, voeding met veel verzadigde vetten en transvetten…. Dit is het moment om beroep te doen op de natuurlijke eigenschappen van artisjok. Rijk aan moleculen zoals cynarine (choleretisch), nectarine (cholagoog) en luteïne (regelt de cholesterol), kan deze plant met geen enkele andere vergeleken worden betreffende zijn werking op lever en gal, cholesterol en triglyceriden.

Met de hulp van vitamine B9, helpt dit product om bloedafzettingen op de vaatwand te voorkomen en het ondersteunt het cardiovasculaire systeem.

Gebruik

1-2 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Artisjokblad extract 10:1 (Cynara scolymus L.) bio // 400 mg Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio // 250 mg

Indicatie

Een biologische plant die het vetmetabolisme en de leverfunctie ondersteunt

Contra indicatie

Volgens medisch advies bij galstenen, galwegobstructie of een prikkelbare darm. Volgens medisch advies voor zwangere vrouwen en kinderen onder 12 jaar. Te vermijden bij een allergie voor planten van de familie van de Asteraceae.

Details
CNK4180063
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife