Roger&gallet Cedrat Fris Water 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een weldadige geur boordevol energie.
Het parfum Cédrat is als een wandeling aan de Middellandse Zee. De zee is niet ver, je kunt haar nabijheid vermoeden. De zon verwarmt de takken en bladeren van de bomen. De geuren van citrusvruchten worden rijker door het contact met aromatische kruiden als basilicum en munttijm die in het wild groeien. De cedraat, een zeldzame maar gegeerde vrucht, kleurt de omgeving frisgroen.
De Eau de Toilette Cédrat is een pittige harmonie van opgewektheid en energie.

Samenstelling

ALCOHOL. AQUA / WATER. PARFUM / FRAGRANCE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. LIMONENE. LINALOOL. BENZYL SALICYLATE. BENZYL ALCOHOL. CITRAL. GERANIOL. CITRONELLOL. COUMARIN

Gegevens
CNK3308913
FabrikantenL'oréal Belgilux, Laboratoire Native
MerkenRoger & Gallet